Εκδήλωση ΕΒΕΑ: «Επενδυτικές ευκαιρίες στις αναδυόμενες αγορές», 4/11/2013

brics2

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης EUROPE DIRECT E.B.E.A., σε μια προσπάθεια παρουσίασης των επιχειρηματικών ευκαιριών, που προσφέρουν οι χώρες BRICS, διοργανώνουν, σε συνεργασία με την εταιρεία KPMG, εκδήλωση με θέμα:

«ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ»,  τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 15.30, στην Αίθουσα «Ερμής» του Μεγάρου του ΕΒΕΑ, Ακαδημίας 7, 6ος όροφος.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε επιχειρηματίες, που ενδιαφέρονται να επεκτείνουν τη δραστηριότητά τους εκτός συνόρων, και ιδιαίτερα προς την κατεύθυνση των αναπτυσσόμενων αγορών των χωρών BRICS, καθώς οι προκλήσεις των καιρών το υποδεικνύουν.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι εκπρόσωποι των Πρεσβειών των χωρών BRICS, έμπειρα στελέχη του Υπουργείου Εξωτερικών, επιχειρηματίες και στελέχη της KPMG, οι οποίοι θα αναφερθούν στις  προκλήσεις και τα εμπόδια που παρουσιάζουν οι αγορές των εν λόγω χωρών και θα αναδείξουν τις τρέχουσες και τις επικείμενες χρηματοδοτικές ευκαιρίες από την Ευρωπαϊκή Ένωση, από Ευρωπαϊκούς Οργανισμούς, όπως η ΕΤΕπ, ή άλλους σημαντικούς Διεθνείς Οργανισμούς  προς τις χώρες αυτές.

Στην εκδήλωση θα παρέχεται ταυτόχρονη διερμηνεία στην ελληνική και αγγλική γλώσσα και η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

Παρακαλείσθε, εφόσον ενδιαφέρεσθε να παρακολουθήσετε την εν λόγω εκδήλωση, να αποστείλετε  συμπληρωμένο  το Δελτίο Συμμετοχής, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 1η  Νοεμβρίου στο Ε.Β.Ε.Α., Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Εκδόσεων, fax: 210 3602413. Πληροφορίες στα τηλ.: 210-3382258, 210-3625342.

 

Βρείτε εδώ το Δελτίο Συμμετοχής και το Πρόγραμμα της Εκδήλωσης (και εδώ στα Αγγλικά)