Ευρωπαϊκός διαγωνισμός φωτογραφίας με θέμα «Συνύπαρξη» που διοργανώνεται από την Ομάδα PES της Επιτροπής των Περιφερειών

living-togetherΟ φετινός ευρωπαϊκός διαγωνισμός φωτογραφίας με τον τίτλο «Συνύπαρξη» προσκαλεί ανερχόμενους και καταξιωμένους φωτογράφους να συλλάβουν σε μία φωτογραφία μία από τις θεμελιώδεις αξίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που εκφράζεται με το σύνθημα: «Ενωμένοι στην πολυμορφία». Στον ιστότοπο της πρωτοβουλίας (http://pes.cor.europa.eu/Meetings/Events/Pages/living-together.aspx#.VT-6lpMpppk) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν ιδέες στις οποίες θα ήταν σκόπιμο να επικεντρωθούν.

 

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχει κάθε κάτοικος ενός από τα 28 κράτη μέλη της ΕΕ, ηλικίας 18 ετών και άνω. Ο διαγωνισμός είναι ανοικτός στους ερασιτέχνες φωτογράφους, αλλά και για πρώτη φορά στους επαγγελματίες.

 

Ως ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού ορίζεται η 15η Ιουλίου 2015 και ώρα 23:59 (ώρα Βρυξελλών). Επιτρέπεται μόνο μία φωτογραφία ανά συμμετέχοντα. 3 νικητές του βραβείου της κριτικής επιτροπής + 1 νικητής του «βραβείου προτίμησης του κοινού».

 

Η ψηφοφορία του κοινού θα διοργανωθεί μεταξύ της 1ης και της 15ης Οκτωβρίου 2015.

 

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν μεταξύ της 16ης και της 31ης Οκτωβρίου 2015. Το ταξίδι στις Βρυξέλλες των 3 νικητών του βραβείου της κριτικής επιτροπής θα πραγματοποιηθεί την εβδομάδα κατά την οποία θα διεξαχθεί η τελετή απονομής των βραβείων που έχει προβλεφθεί για τις 3 Δεκεμβρίου 2015.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνουν τις ερωτήσεις τους είτε τηλεφωνικά (+32 2 282 22 23) είτε μέσω email (pes-group@cor.europa.eu)