Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης: Προοπτικές και Συνεργασία Ενημερωτική εκδήλωση, 27/9/2017

Το Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης εγκαινιάστηκε το Δεκέμβριο του 2016  και δημιουργεί ευκαιρίες για νέους που επιθυμούν να κάνουν εθελοντισμό ή να εργαστούν σε προγράμματα, στη χώρα τους ή στο εξωτερικό, προς όφελος κοινοτήτων και ατόμων σε όλη την Ευρώπη.

Την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, ελάτε να μάθετε περισσότερα, στο Δημαρχιακό Μέγαρο Αθηνών, Αθηνάς 63 (ώρα 17:00 – 20:00) στην εκδήλωση που συνδιοργανώνει το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πληροφόρησης του Δήμου Αθηναίων με τον Δήμο Αθηναίων.

Κεντρικοί Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Jimmy Jamar, Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο Βέλγιο και Συντονιστής του Ευρωπαϊκού Σώματος Αλληλεγγύης και η κα. Αμαλία Ζέπου, Αντιδήμαρχος Κοινωνίας των Πολιτών και Καινοτομίας Συν Αθηνά. Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο κ. Πάνος Καρβούνης, Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και η κ. Μαρία Λογοθέτη, Πρόεδρος Εταιρείας Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης (Ε.Α.Τ.Α.) και Διευθύντρια Γραφείου Δημάρχου Αθηναίων.

Εκ μέρους του Δήμου Αθηναίων, θα καλωσορίσει τον κ. Jamar, ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Καμίνης.

Θα ακολουθήσει συζήτηση με συντονίστρια την κα Κλημεντίνη Διακομανώλη, Προϊσταμένη Τύπου της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Δείτε τη σχετική πρόσκληση εδώ <https://ec.europa.eu/greece/sites/greece/files/20170926_image2.jpg> και εδώ <https://ec.europa.eu/greece/sites/greece/files/20170926_image1.jpg>.