Προκηρύχθηκε ο 2ος κύκλος του Φοιτητικού Διαγωνισμού για την ΕΚΕ «Νίκος Αναλυτής»

ekeΤο Ελληνικό Δίκτυο για την ΕΚΕ, προκήρυξε πρόσφατα την έναρξη του 2ου κύκλου του Φοιτητικού Διαγωνισμού για την ΕΚΕ «Νίκος Αναλυτής», ο οποίος διενεργείται για 2η συνεχόμενη χρονιά σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και με την υποστήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Ο διαγωνισμός αφορά στην συγγραφή εργασίας με θέμα:

Ο ρόλος της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στο «επιχειρείν» ως μοχλός ανάπτυξης.

  • με έμφαση στις ΜΜΕ και
  • κατά προτίμηση στους κλάδους τουρισμού, ναυτιλίας και αγροτο-διατροφής

Ο φοιτητικός διαγωνισμός απευθύνεται σε ομάδες φοιτητών προπτυχιακών ή μεταπτυχιακών προγραμμάτων, στα οποία η ΕΚΕ περιλαμβάνεται στα επιστημονικά τους ενδιαφέροντα. Το βραβείο του διαγωνισμού περιλαμβάνει μετάβαση και συμμετοχή των νικητών σε εκδήλωση Ευρωπαϊκού Θεσμικού Οργάνου, εντός του 2015 στο εξωτερικό, με τα έξοδα καλυμμένα.

Συγκεκριμένα, θα δοθούν 3 βραβεία στα μέλη των 3 καλύτερων εργασιών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του CSR Hellas www.csrhellas.org , όπου μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, το Υπόδειγμα Υποβολής Εργασίας και τα Κριτήρια Αξιολόγησης. Μπορείτε, επίσης, να απευθυνθείτε αποστέλλοντας email στο csr-na-contest@csrhellas.org, υπόψη κυρίας Aντας Παπασταμέλου, τηλ.: επικοινωνίας: 210 33 87 422.