Πρόσκληση σε Διάλογο με τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαïκής Επιτροπής κ. Jyrki Katainen για το νέο Επενδυτικό Σχέδιο της Ευρωπαïκής Επιτροπής σε LIVE Streaming, 23 Απριλίου 2015, ώρα 11:00, από το Γαλλικό Ινστιτούτο στην Αθήνα.

καταινεν βαννερς.cdrΣτο πλαίσιο της προώθησης του Επενδυτικού Σχεδίου της νέας Επιτροπής Γιούνκερ ύψους 315 δις ευρώ, ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αρμόδιος για την Απασχόληση, την Ανάπτυξη, την Ανταγωνιστικότητα και τις Επενδύσεις, κ. Jyrki Katainen, θα επισκεφθεί την Αθήνα στις 23 και 24 Απριλίου 2015 για να παρουσιάσει το σχέδιο στην πολιτική ηγεσία, σε φορείς αλλά και σε πολίτες.

Η δημόσια συζήτηση με φοιτητές και εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων για τη νέα αυτή αναπτυξιακή πρωτοβουλία τη Ευρωπαϊκής Επιτροπής, θα γίνει στις 23 Απριλίου 2015, από τις 11:00 έως τις 13:00 στο αμφιθέατρο του Γαλλικού Ινστιτούτου στην Αθήνα.

Με στόχο να διασφαλίσει τη μέγιστη δυνατή πρόσβαση των πολιτών από όλη την Ελλάδα στη συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί, η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα σχεδιάζει τη διαδικτυακή μετάδοση της εκδήλωσης (livestreaming), σε HD Broadcast ποιότητα, τηλεσκηνοθεσία 4 καμερών και ταυτόχρονη διερμηνεία από αγγλικά σε ελληνικά. Στόχος της παραγωγής είναι να μεταδώσει ένα τηλεοπτικών προδιαγραφών σήμα για να διευκολύνει την παρακολούθηση της συζήτησης.

H διαδικτυακή εκπομπή θα γίνει μέσω της ιστοσελίδας www.europeforall.gr

Οι πολίτες μπορούν να υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους προς τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο twitter με το hashtag #EUdialogues

Επίσης, κάθε πολίτης, μπορεί να μας υποβάλλει τις ερωτήσεις του προς τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιο για την Απασχόληση, την Ανάπτυξη, την Ανταγωνιστικότητα και τις Επενδύσεις, κ. Jyrki Katainen μέσω e-mail: europedirect@acci.gr, μέσω fax: 210 3382315, μέσω της ιστοσελίδας μας στο facebook  & μέσω της ιστοσελίδας μας στο twitter προκειμένου να τις προωθήσουμε στην Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, μέχρι την Τετάρτη 22 Απριλίου στις 13:00.

Την ημέρα του Διαλόγου θα δημοσιευτούν οι 5 καλύτερες ερωτήσεις μετά από συνεννόηση με την Αντιπροσωπεία στο facebook event του διαλόγου που έχει δημιουργηθεί με σκοπό να τεθούν απευθείας στον Επίτροπο.

Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας σχετικά με το πλαίσιο της εκδήλωσης συζήτησης παρακαλούμε μεταβείτε:
για το νέο επενδυτικό σχέδιο της ΕΕ
για τις εκδηλώσεις «Διάλογοι με τους Πολίτες»