Πρόσκληση σε Σεμινάριο Διασυνοριακής Επιχειρηματικότητας από την Γενική Δ/νση Επιχειρήσεων και Βιομηχανίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στις 28 Μαΐου 2014, στην Αθήνα.

seminarΟι ΜΜΕ με επιχειρηματική δραστηριότητα εντός της ενιαίας αγοράς της Ε.Ε  κάποιες φορές αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της ανάκτησης διασυνοριακών οφειλών.

Με στόχο την παροχή των κατάλληλων εργαλείων στις ΜΜΕ για τη διευκόλυνση της διασυνοριακής επιχειρηματικής δραστηριότητάς τους, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διοργανώνει μια σειρά σεμιναρίων στις χώρες της Ευρώπης, με θέμα  τη διαχείριση των διασυνοριακών πιστώσεων και απαιτήσεων.  Η εκστρατεία ενημέρωσης των ΜΜΕ πραγματοποιείται στο πλαίσιο του πιλοτικού προγράμματος «Ταχεία και αποτελεσματική εκτέλεση των αξιώσεων που εκκρεμούν,  από τις ΜΜΕ που δραστηριοποιούνται διασυνοριακά» και χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η Γενική Διεύθυνση Επιχειρήσεων και Βιομηχανίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σας καλεί να σημειώσετε την ημερομηνία για το επόμενο σεμινάριο Διασυνοριακού Επιχειρείν στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Divani Caravel στις 28 Μαΐου 2014.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η παροχή βοήθειας στις ΜΜΕ για να κατανοήσουν καλύτερα τις διαθέσιμες επιλογές για την επιτυχή διαχείριση των διασυνοριακών πιστώσεων και την ανάκτηση των διασυνοριακών επιλογών και έτσι να βελτιστοποιηθεί η συνολική τους επιχειρηματική αποτελεσματικότητα και ανταγωνιστικότητα.

Για να δείτε το πρόγραμμα του σεμιναρίου πατήστε εδώ

Για ερωτήσεις ή περαιτέρω διευκρινήσεις, επικοινωνήστε με την Γραμματεία Συνεδρίου στο e-mail:

credit-and-claims-seminars@iservice-europa.eu

Συμμετάσχετε στη συζήτηση μέσω Twitter #XborderEU

Αν υπάρχει πρόβλημα ενεργοποίησης  παρακαλούμε  κάνετε αντιγραφή και επικόλληση του συνδέσμου στο  πρόγραμμα πλοήγησης (browser)  της επιλογής σας :http://bit.ly/EUcbbGR