Συζήτηση για την κατάσταση της Ένωσης και το μέλλον της ΕΕ – Τετάρτη στις 9πμ (ώρα Γαλλίας)

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ θα συμμετάσχει την Τετάρτη στην ετήσια συζήτηση με τους ευρωβουλευτές για την κατάσταση της Ένωσης στις 9πμ (ώρα Γαλλίας).

Παρουσία όλων των Επιτρόπων, η ολομέλεια του ΕΚ θα συζητήσει το μέλλον μιας ισχυρής Ευρωπαϊκής Ένωσης που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πολιτών.

Η εξωτερική και εσωτερική ασφάλεια, η απασχόληση και η ανάπτυξη, η μετανάστευση και το διεθνές εμπόριο αναμένεται να είναι τα ζητήματα που θα τεθούν κατά τη διάρκεια της τρίωρης συζήτησης, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά στο www.soteu.eu<http://www.soteu.eu>. Οι επικεφαλής των πολιτικών ομάδων θα παρουσιάσουν τις προτεραιότητες που θέλουν να επιτύχουν οι χώρες της ΕΕ των 27 πριν από τις ευρωεκλογές του Ιουνίου 2019 και θα προβούν σε απολογισμό των έως σήμερα επιτευγμάτων της τρέχουσας Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ολόκληρη η συζήτηση, καθώς και οι δηλώσεις των επικεφαλής των πολιτικών ομάδων θα μεταδοθούν ζωντανά από το  EP Live<http://www.europarl.europa.eu/ep-live/el/plenary> και το EbS+.<https://ec.europa.eu/avservices/ebs/schedule.cfm?sitelang=en&page=2&institution=&date=09/13/2017>