Τελετή απονομής των «Ευρωπαϊκών Βραβείων Ε.Κ.Ε.», διοργάνωσε στις 23 Απριλίου 2013, το Ελληνικό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

ekeΜε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στην Ελλάδα η διαδικασία διοργάνωσης των Ευρωπαϊκών Βραβείων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Σε μια κατάμεστη αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, πραγματοποιήθηκε πρόσφατα η τελετή απονομής των βραβείων, αναδεικνύοντας εκείνα τα προγράμματα που ανταποκρίνονταν με τον καλύτερο τρόπο στα κριτήρια συνεργασία – καινοτομία-αποτέλεσμα που είχε θέσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Στην  κατηγορία «Μεγάλη επιχείρηση», βραβεύθηκε το πρόγραμμα «Αποστολή νερό» της εταιρίας Coca-Cola – Τρία Έψιλον Ελλάδος Α.Β.Ε.Ε. και στην κατηγορία «Μικρομεσαία επιχείρηση», το πρόγραμμα «Όλοι μαζί μπορούμε» της εταιρίας Ραδιοφωνικές & Τηλεπικοινωνιακές Επιχειρήσεις Α.Ε.Ε. (ΣΚΑΙ 100,3). Επιπλέον στην κατηγορία «Μεγάλη επιχείρηση», έπαινο πήραν τα προγράμματα «Η Ελλάδα Καινοτομεί!» της Τράπεζας Eurobank Ergasias A.E.  και «Εργαστήρια Έκφρασης και Δημιουργικής Απασχόλησης στα Παιδικά Χωριά SOS» της εταιρίας Vodafone – Παναφον Α.Ε.Ε.Τ. ενώ στην κατηγορία «Μικρομεσαία επιχείρηση», τα προγράμματα «YouthSpark: GetBusy» της εταιρίας Microsoft Ελλάς Α.Β.Ε.Ε. και «Πόρος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης» της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας.

Βασικός ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο κ. Π. Οικονομίδης, ο οποίος με τον γνωστό γλαφυρό του λόγο ανέφερε ότι «ΓΙΝΕΤΑΙ» να συμβάλλουν οι επιχειρήσεις μέσα από δράσεις Ε.Κ.Ε. σε ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας. Με τον τρόπο αυτό απαντήθηκαν και κάποια εύλογα ερωτήματα που αναδεικνύονται σχετικά με την εφαρμογή της Ε.Κ.Ε.

Περισσότερες πληροφορίες

 

Leave a Reply