Τwitter Chat #EU4U: «Ευρωπαϊκά εργαλεία για την καταπολέμηση της ανεργίας», 31/3, 17:00

mesa koinwnikis diktiwsisH Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα οργανώνουν, καθ’ όλη τη διάρκεια του 2016, μια σειρά δράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τίτλο #EU4U. Βασικός σκοπός είναι η διευκόλυνση της προσέγγισης των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων και πολιτικών, και η παροχή πληροφοριών στους ενδιαφερόμενους. Επίσης, στόχο αποτελούν η διαδικτυακή επικοινωνία και συνομιλία με τους πολίτες (περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://www.europeforall.gr/el/eu4u/about).

Σε αυτό το πλαίσιο, διοργανώνεται την Πέμπτη 31/3 στις 5μμ, Twitter Chat (συνομιλία μέσω Twitter) με θέμα «Ευρωπαϊκά εργαλεία για την καταπολέμηση της ανεργίας«. Εμπειρογνώμονες της Γενικής Διεύθυνσης Απασχόλησης, Κοινωνικών Υποθέσεων και Κοινωνικής Ένταξης της ΕΕ, αλλά και η Μαριάνε Τίσεν, Επίτροπος αρμόδια για την απασχόληση, τις κοινωνικές υποθέσεις, τις δεξιότητες και την κινητικότητα του εργατικού δυναμικού, θα είναι στη διάθεση του διαδικτυακού κοινού για να απαντήσουν στα σχετικά ερωτήματα.

 

Πώς μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή;

Απαραίτητη η εγγραφή σας στον σύνδεσμο http://goo.gl/forms/PwXzwG0MLB

– Έχετε λογαριασμό στο Twitter;

Καταθέστε από τώρα τα ερωτήματά σας, χρησιμοποιώντας #EU4U. Θα τα συλλέξουμε και θα φροντίσουμε να απαντηθούν την ημέρα διεξαγωγής του Twitter chat.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Όσα ερωτήματα δεν απαντηθούν την ίδια μέρα, θα φροντίσουμε να λάβουν απάντηση σε εύθετο χρόνο.

– Δεν έχετε λογαριασμό στο Twitter αλλά έχετε λογαριασμό στο Facebook;

Στείλτε μας το ερώτημά σας με προσωπικό μήνυμα στο Facebook  στη σελίδα https://www.facebook.com/EURepresentationGreece/.  Μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε το #EU4U.

Θα λάβετε την απάντησή σας είτε την ίδια μέρα είτε σε εύθετο χρόνο μετά την ολοκλήρωση του Twitter Chat.